Controllerinriktad ekonomiansvarig till Aloud

Är du en analytisk ekonom med goda redovisningskunskaper? Vill du vara med om en spännande resa hos en expansiv koncern med ett starkt varumärke inom sin bransch? Då kan du vara den person vi söker till.

 

Vi gör avancerad teknik enkel att använda. Vi designar och installerar integrerade system utifrån våra kunders behov och livsstil. Vi är specialiserade på att skapa diskret teknik i harmoni med inredning, arkitektur och miljö. Vi skapar system som är fantastiska att använda. Vi är idag 17 anställda och växer stadigt.

I rollen som Ekonomiansvarig har du ett operativt ansvar för ekonomin och dess redovisning samt lön och HR. Du fungerar även som en övrig supportfunktion till organisationen och våra kunder.

Du brinner för ditt arbete och ansvarar för den löpande redovisningen från a-ö, innefattande löpande bokföring, månadsbokslut, avstämning av konton, månads- och kvartalsrapporter samt lönsamhets-, boksluts- och övriga analyser, skattedeklarationer och upprättande/uppföljning av budget/prognos. Du kommer även att ansvara för företagets årsredovisning och finansiering.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig ansvarar du för bolagets ekonomifunktion. Tyngdpunkt i tjänsten är rapportering, verksamhetsuppföljning och analys. Du ingår i ledningsgruppen och du arbetar nära och rapporterar till VD. Exempel på arbetsuppgifter:

– Rapporteringsansvar för koncernens samtliga bolag.
– Konsolidering vid månads-, kvartals- och årsbokslut.
– Upprättande av årsredovisning
– Verksamhetsuppföljning och ekonomistyrning

Du ansvarar även för att ta fram ekonomiska rapporter och andra beslutsunderlag till ledning och ägare. Arbetet bedrivs i en teamorienterad och verksamhetsnära arbetsmiljö, den dagliga arbetsplatsen är på företagets huvudkontor och showroom i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete inom redovisning alternativt som controller med en stor vilja att fortsätta utvecklas. Du har goda redovisningskunskaper samt ett intresse av att arbeta med verksamhetsuppföljning och ekonomistyrning. Du har en högskoleutbildning inriktning redovisning eller motsvarande utbildning och erfarenhet. Erfarenhet från arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå är meriterande. Du har en god numerisk förmåga och trivs med att pendla mellan operativt och strategiskt arbete. Du har även en god datavana samt mycket goda kunskaper i excel. Erfarenhet från koncernredovisning är meriterande men inget krav.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad, självgående och du brinner för att serva och stötta organisationen genom ditt arbete. Vidare är du en lyhörd teamspelare, med en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en intressant nyckelroll med möjlighet att få växa och utvecklas i rollen som ekonomiansvarig och ta en bred roll i en spännande koncern som är inne i en expansiv och spännande fas.

Hur du ansöker:

Om vi väckt ditt intresse nu så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, vi arbetar med löpande urval så vänta inte.

Vi tar emot ansökningar genom att mejla personligt brev och CV till: jobb@aloud.se

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Lauve på telefon 08-322210 eller e-post fredrik@aloud.se

Välkommen med din ansökan.

 
Aloud SE: +46 8 32 22 10