Ljusdesign

Bli upplyst. Lysande idéer för vackra utrymmen

 

Ljusdesign spelar stor roll för atmosfären och livskvaliteten. Oavsett om ni vill titta på film, laga middag, bjuda på ett cocktailparty eller ha en lugn söndagsbrunch är det viktigt att skapa rätt ljusatmosfär i hemmet. Aloud kan skapa olika ljusscenarion och till exempel låta ljuset hemma växla med årstiderna och tiden på dygnet.

Aloud har ett nära samarbete med Europas främsta ljusdesigners såsom Kai Piippo, Oscar Nyström och Peter Wennerberg för att hitta den perfekta ljusdesignen för ert hem, kontor, vinter- eller sommarresidens. Alouds kompetens i kombination med topprodukter och teknik från leverantörer såsom Lutron och Crestron garanterar er enastående resultat.

Skapa en illusion av att vara hemma medan ni är borta med förprogrammerade ljusscenarion. Ställ in belysningen i ett eller flera rum så att den slås på, av eller dimrar för att ge intrycket av att flera personer är hemma. Detta kan göras i förväg eller när ni är borta via din mobila enhet.

När ni kombinerar anpassad ljusdesign med styrsystem från Crestron, kan ni styra ett rum eller hela hemmet från där ni befinner er. Allt finns nära till hands, användarvänligt och enkelt.

Energieffektiv design

Belysning är mycket mer än bara en ljuskälla. Det kan vara elegant, romantisk, dramatisk och inspirerande.

Oavsett om ni vill ha individuella rumslösningar eller omfattande belysningsstyrning, skapar vi det med Lutrons produkter. Med ljusreglering sänker ni era energikostnader utan att minska på komforten.

 
"Belysning är mycket mer än bara en ljuskälla. Det kan vara elegant, romantisk, dramatisk och inspirerande."
Aloud SE: +46 8 32 22 10