Lutron Gardiner

Tänk smart, tänk Lutron

 

Ljussättning och kontroll av det naturliga ljuset med motoriserade gardiner från Lutron skapar rätt stämning i rummet oavsett årstid och tid på dygnet.

Lutron

Motordrivna gardiner skapar komfort, minskar bländningen, agerar insynsskydd och skapar en hög komfort. Med en unik Lutronlösning stannar gardinerna inte bara på samma nivå utan rör sig även tillsammans. Detta med en millimeterprecision. Även efter flera års daglig användning kommer gardinerna hamna i linje med varandra. Gardiner också reducerar UV-strålning som kan skada konst och inredning. Lutron är en långsiktig investering.

Materialval

Från transparent till mörkläggning i olika material och färger. Starkt solljus skapar en obekväm bländningseffekt, genom en elegant gardin i ett transparent material så dämpas solljuset. Ett knapptryck skapar därmed komfort.
Gardiner skapar insynsskydd i till exempel sovrum och badrum. Med ett enkelt knapptryck skärmar ni av världen utanför.
Ljusa svenska sommarnätter är inte optimala för en god natts sömn. Med mörkläggningsgardiner skapas rätt känsla i sovrummet även mitt i sommaren. Du kan därmed slå av och på det naturliga ljuset.

Precisionsmotor

Teknik som gör skillnad. Varje rörelse övervakas och styrs i minsta detalj varje sekund, detta är inbyggt i gardinen. Till skillnad från de flesta andra lösningar så startar/stoppar inte en Lutron gardin tvärt; den accelererar/ bromsar mjukt när den startar/stoppar, helt ljudlöst. Detaljerna gör hela skillnaden och ni upplever det varje dag.

Livslängd

Lutron levererar en skräddarsydd komplett lösning med strömförsörjning, drivenhet, styrning och tyg. Detta gör att man på ett unikt sätt kan ta ansvar för hela lösningen.
Lutron ställer extremt höga krav på alla detaljer i produkterna, ett exempel är det extra antistatskyddet som är inbyggt i drivenheten. Lutron lämnar alltid 8 års garanti på produkterna.

Om du är ute efter att förenkla ert liv, så hjälper Aloud er gärna att göra ert hem smartare, snyggare och mer komfortabelt.

 
"Lutron ger er friheten att anpassa ljuset i era rum. Motordrivna gardiner skapar komfort, minskar bländningen, agerar insynsskydd och skapar en hög komfort"
Aloud SE: +46 8 32 22 10