Mediaunderhållning Ljud & Bild

Vakna till tonerna av er favoritmusik

 

Aloud integrerar diskret ljud- och bildteknik i ert hem så att ni bara ser den när ni själva vill. Skärmar och projektioner döljs i taket, i en möbel eller bakom en målning. Med ett enda knapptryck glider den dolda tekniken ljudlöst fram.

Högtalare smälter osynligt in i bakgrunden eller blir som konstverk med Artcoustic som har målningar eller fotokonst i designen. Utomhusljud integreras i trädgårdsmiljön och i inredning för att bli ett med omgivningen. Inget utrymme är det andra likt och tillsammans med inredare och trädgårdsarkitekter skapas ett fantastiskt osynligt ljud inne eller ute.

Slappna av och njut

Föreställ er att ni vaknar till ljudet av er favoritmusik varje morgon. Vilket underbart sätt att börja dagen. Musikälskare och familjer kan njuta av ljudsystem för hela huset som låter er spela olika typer av musik i olika delar av ditt hem.
När ni grillar i trädgården kanske ni vill lyssna på en viss spellista från iTunes eller Apple Music. I biblioteket kanske en annan familjemedlem vill lyssna på det senaste från Spotify. Musiken kan styras via en pekskärm från Crestron eller en app på din dator, mobil eller surfplatta.

Crestron och Control4 har ljudprodukter och lösningar för alla typer av rum och faciliteter för att ge bästa möjliga ljudupplevelse som skräddarsytts för att passa era behov.

 
"Tänk er att vakna till tonerna av er favoritmusik varje morgon, det ger er bästa möjliga start på dagen!"
Aloud SE: +46 8 32 22 10