Privat biograf

Njut av bioupplevelsen i avskildhet i ditt eget hem

 

Vad ni ser är vad ni hör – när bild och ljud fungerar tillsammans faller alla bitar på plats. Upplev filmen precis så som Spielberg och hans kollegor avsåg – utan att lämna hemmet.

För att få ut bästa möjliga bild och ljudupplevelse är uppspelningsenheten avgörande. Helt nya Kaleidescape 4K Stratos levererar en bild och ljudkvalité utan motstycke. Genom Kaleidescape movie store så kan man köpa och ladda ner filmer med högsta kvalitét! Dessutom är den en fröjd att använda, hitta den film ni önskar och starta den blixtsnabbt utan störande menyer och trailers. Har man en gång vant sig med Kaleidescape så är det svårt att använda något annat!

Tekniken bakom en biograf kan vara ganska avancerad, men med Alouds kompetens och teknikkunskaper har det aldrig varit enklare att äga en egen privat biograf. När ni anlitar Aloud för att bygga en privat biograf är ni garanterad teknik, akustik och design som ligger på samma höga nivå som den på många stora teatrar världen över.

Bild och akustik är två av de viktigaste faktorerna för den ultimata bioupplevelsen. För att garantera ljud på världsnivå används därför endast utrustning av högsta kvalitet. Vi erbjuder också den senaste ljudteknologin från Dolby Atmos. Dolby Atmos tar er in i filmen med en fantastisk 360-graders ljudupplevelse med hisnande realism. När man projicerar film är detaljerna avgörande. Aloud har specialiserat sig på avancerad teknik och systemdesign från Skandinaviens mest exklusiva biografer för att ge er den mest definierade och fantastiska upplevelsen.

Aloud arbetar med välkända arkitekter och inredare för att säkerställa att er biografinteriör är väl utformad och bekväm. Rummet är faktiskt en upplevelse i sig, även innan filmen har börjat.

 
"Dolby Atmos tar er in i filmen med en fantastisk 360-graders ljudupplevelse med hisnande realism."
Aloud SE: +46 8 32 22 10