Tillbaka
 

Skytone

Skytone är At Night Management inspelningsstudio och kontor för sitt team av medarbetare, kreatörer och musiker

 

Skytone är belägen ovanför Pelle Lydmars restaurang på Strandvägen 1 och är hemvist åt At Night Management, musiker- och managementföretag som grundades av Ash Pournouri 2008. Förutom den magnifika utsikten över Nybroviken, har denna adress fyra inspelningsstudior som ofta används av At Night Mangement största stjärna, svenska DJ Avicii.

Aloud hade ett nära samarbete med designteamet, inklusive Mark Cunningham Ralph Lauren, inredningsarkitekten Frida Wanselius och ljusdesignern Kai Piippo, för att skapa ett imponerande utrymme för arbete och kreativitet. Kontoret och studion har avancerad belysningsstyrning, multirums-audio och video, WiFi, konferensrumsteknik och ett privat ljudisolerat 15-sätes screening-rum med överlägsen bild, ljud, och akustik.

Allt styrs av en Aloud-app från en iPad eller iPhone. Styrsystemet är Crestron, ljusstyrningssystemet är Lutron och har specialdesignade LED-lösningar. Screening-rummet och privata biografen har integrerade högtalare från Procella.

 
"Förutom den magnifika utsikten över Nybroviken, har denna adress fyra inspelningsstudior som ofta används av At Night Mangement största stjärna, svenska DJ Avicii."
Aloud SE: +46 8 32 22 10