Användarvänliga styrsystem

Styrsystem förenklar ert liv med några knapptryck

 

Med ett styrsystem från Crestron installerat i ert hem kan ni enkelt kontrollera och hantera all er teknik för att skapa ett så komfortabelt och användarvänligt hem som möjligt. Möjligheterna är oändliga och ni väljer själv vilka funktioner ni vill ha. Vi har lång erfarenhet av att jobba med styrsystem och hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er.

Med styrsystem kan ni justera belysningen, ljudet, gardiner eller temperaturen direkt från soffan eller externt från kontoret. Oavsett vart ni befinner er kan ni övervaka, hantera och kontrollera ert hem med hjälp av era smartphones. Ni väljer själva vilken enhet ni vill använda och vad som känns rätt för er, exempelvis en touchskärm, laptop, smartphone eller surfplatta.

”Ett smart hem är ett lyckligt hem – ett hem som ger sina ägare trygghet, säkerhet och minimal miljöpåverkan – vilket även sänker energikostnaderna”

I ett smart hem är all teknik, belysning, säkerhetsfunktioner och övervakning integrerad och tillgänglig via smartphones, surfplattor och internet. Få push-meddelanden till telefonen när någon kommer hem. Ställ in så att er favoritlåt spelas när ni kliver in i ett rum. Ett smart hem är alltid uppkopplat och rapporterar om bland annat strömförbrukning, något som kan övervakas och styras på distans oavsett var i världen ni befinner er.

När solen lyser som starkast fälls markiser och gardiner från Lutron automatiskt ner för att stänga ute värmen som i sin tur genererar ett bättre inomhusklimat och skyddar till exempel känslig konst, möbler och inredning.

På väg hem från jobbet kan ni med en enkel knapptryckning på er smartphone sätta på bastun så den hinner bli varm tills ni kommer hem och vid uppfarten tänds tomten och huset upp för att öka trygghetskänslan. Inför semester, ställer Lutron in så att systemet per automatik tänder och släcker ljuset, justerar gardiner efter solen så att det ser ut som om att det är någon hemma under tiden huset är tomt.

Styrsystemen inkluderar allt från unik och elegant belysning, väldesignat ljud och visuella system, samt smart reglering av temperatur.

Oavsett vilka era förväntningar på ett smart hem är, är vårt mål att tillgodose dem med topprodukter och många års kunskap samt expertis. Möjligheterna är oändliga och det är endast er fantasi som sätter gränserna.

 
"Allt kan förprogrammeras till exempelvis klockslag, händelser, moment. Möjligheterna är oändliga och dina behov styr."
Aloud SE: +46 8 32 22 10